Pages

Wednesday, July 8, 2009

MAYBANK

agak kecuakan dan ketidakgembiraan berlaku di Maybank hari ni.... dgn poyonya berseluar jeans levi's dan bert-shirt biru adidas aku menapak ke kaunter.... dan duduk...

akak kerani: "scan ibu jari dik..."
aku dengan selambernya berbuat demikian... but smthing went wrong...

'thumb print do not match'

ok.. mayb machine tu silap kot...
2nd try...

'thumb print do not match'

ai bia btol...
3rd try... (sambil berdiri neh.. x puas hati tol...)

'thumb print do not match'


makcik btol la... melampau da ni...
4th try... (this time aku guna ibu jari kiri... ibu jari kanan aku tak masyuk kot.. )

'thumb print do not match'


mmg gila *tuut* ah... agak2 r nk bergurau pn... akak kerani tu pn x abes abes nk usik aku.. isk3... then dia lap lap skit kat scanner tuh... fuhh mintak2 jadi le kali ni...
5th try...

'thumb print do not match'


pundek ler machine oi.. ape hal ko... last last akak tu ejas skit position scanner tuh ngan jari aku... aduhai....
6th try....

'thumb print match'


aaa baru nk jadi... memang nakal ah scanner tuh... raja lawak tol... haiz membazir masa aku nak shopin aku je.... x pasal pasal berpeluh lam air-cond.. haila meh... -_-"



p/s: kredit kad suda ada.. shopin jom!! ahak~ >.<

2 comments:

Sapphire said...

haha..lawak tol la..
bwat cuak owg jek scanner tu..
sajer jer x bg g shopping an..
huhu..
Jom shopping!!!ske3!!

Anonymous said...

thumb print ni mmg suka wat org cuak
ak pn prnh mngalami bnda yg sm
ms nk wat i/c br..
brplh2 kali scan..
x jgk match...
bl dah abg tu btl2kn jari n scanner tu skt, brlah nk match...
saje je nk suh abg tu pegang
mnymph tul ngan scanner tu..

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±