Pages

Sunday, January 24, 2010

AJL boneka YAHUDI

Alhamdulillah dibuka hati oleh ALLAH Yang Maha Esa utk dgr ceramah DI SEBALIK 2012- End Of The World di USM baru-baru ni... bukan setakat 2012, malah byk lg filem barat yg lain seperti Avatar, The Matrix sehinggakan dalam kartun pn ada meh... The Simpson, Tom and Jerry, bla3.....








AJL 24.. hebat. hebat bukan? ya cukup hebat tapi sayang yg hebat itu yahudi si freemason.. yg memporak perandakan akidah kita.. yg memperlekehkan agama kita.. yg menguasai segenap pemikiran kita..

bodohkah kita?
ntahlah... tiada jawapan utk itu.. bukan utk menuding jari. bukan juga nk bangga diri.. kita sesama Muslim fikir-fikirlah sendiri...

kenapa AJL??












-Checkered Floor-
si petak hitam putih ini bukan sekadar hiasan.. Checkered Floor ini terdapat di bangunan ritual penyembahan geng-geng freemason.. putih untuk alam manusia manakala hitam untuk alam syaitan..

Lodge Freemason










sama bukan? haih.. -_-"


-Unfinished Pyramid-































wow Dato' Siti Nurhaliza beb... tp yg lagi wow the unfinished pyramid tuh.. mengapa tak siap? projek terbengkalai? peruntukan takde? tidak tidak.. ini juga salah satu agenda yahudi.. piramid tak siap itu maksudnya diorg lah.. mereka skrg ni cuma menunggu kemunculan dajal untuk melengkapkan kehidupan serta penguasaan mereka dan juga melengkapkan piramid tersebut secara simboliknya... MasyaALLAH.....















the unfinished pyramid. ini juga sama bukan? haih lagi... -_-"


-All Seeing Eye-













All Seeing Eyes? ya si mata satu.. sape lg klu bukan si dajjal yg menyesatkan itu..












kebetulan? atau sememangnya dirancang? anda tahu jawapannya..




p/s: maw tau tentang tragedi 11 September? Mengapa tarikh 11 September 2001 dipilih? tunggu next entry okeh...


3 comments:

Sapphire said...

thanx 4 sharing d info..
kebetulan atau dirancang..
hanya Allah yang mengetahui..

Like dis post~
waiting 2 read d next entry..
=)

reenkyra said...

hee~
thanks for reading..
tggu ye..
hehe~
btw nk baca ur blog bleh? =)

Sapphire said...

huhu~nak bce apernye..
blog pon xder..
blog yg ader 2 x sesuai tuk tontonan umum..=P

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±