Pages

Thursday, April 1, 2010

11th September

ok.. khas untuk silent reader. terima kasih sebab sudi follow blog ni.. =))

masih igt tentang next post about 11th september?
yes this time im gonna write bout that..


dirancang atau kebetulan??















































Hebatkan
'kebetulan' ni...













Perancangan yang rapi bukan?
Menurut sumber-sumber, ketika George Bush mentadbir US, mamat ni telah memperkenalkan New World Order. <-- click je klu nk tau pasal benda alah ni...

NWO ini dilaksanakan lebih kurang sedekad yang lalu. 1991 kot.. huhu~
Pada masa yang sama juga lah wang kertas US ini dicetak baru..
dan pada 2001, pengeboman di atas berlaku seperti mana yang tersirat pada wang kertas tersebut.


Kenapa 2001??

2001. kenapa bukan 2003? 2004 ke.. banyak lagi tahun-tahun yang lain kn... ish3
1991 - 2001.. dalam tempoh sebelas tahun ni sebenarnya merupakah tempoh genap matahari beredar pada paksinya... dan pusingan lengkap matahari yang terakhir ialah pada 11 September 2001.. anda mesti tahu kan tentang tarikh ni... so next pusingan lengkap pada ...........? 2012??? waaaa macam filem lak... wakakkakaa~
tapi itu lah hakikatnya... diorg tu buat filem bukan suka-suka nk dpt duit je.. byk lagi yg tersirat yang perlu kita fikir... agak-agak apa yang bakal berlaku 2012 nanti...


Kenapa mesti mereka ikut pusingan matahari??

Hhmm... pernah baca pasal Illuminati atau freemason? sebenarnya mereka-mereka ini lah yang mengemudi segala rancangan ini.. mereka-mereka ini kononnya mengabdikan diri pada Dajjal laknatullah.. dan sekarang ini mereka sedang menunggu kemunculan Dajjal untuk memimpin mereka dan dunia ini... yang pasal pusingan matahari tu, sebab mereka sembah tuhan matahari (dajjal) kot.. huhu~
haa one more thing... pengeboman ini dilakukan sebagai tanda korban setelah matahari lengkap membuat pusingannya... korban 2012?

so.. kawan-kawan.
be careful okeh.. mereka-mereka ni dah lama bergerak di Malaysia.. jangan sampai kita terpedaya.. dunia ni memang syok.. tp sementara je kan...
maaf andai ada pihak yg tak puas hati.. mahu pun tak faham.. ilmu yg ada tak seberapa.. cuma yang ni je yang mampu utk dikongsi..

tggu next post about Nabi Isa yang akan bunuh Dajjal pakai pedang.. kenapa tak pakai pistol?? ada reasonnya.. do wait k..



p/s: menurut sumber, sebenarnya Osama tidak wujud. Hanya dihebah-hebahkan untuk menuding segala kesalahan tragedi pengeboman tersebut kepada Afghanistan.

2 comments:

The Exquisite Instigator said...

yeah. ttg osama nie. nama sbnr dia tim ape tah. x igt. dia ejen CIA. if ikot logik kn... america pny satelit tu, klu nk tgkp osama tu... wlaupunberbatu-batu dlm bumi, ley je jumpe... tp, apsl x jumpe.. sbb... osama mmg x wujud. huhu. tah la.. wallahualam

reenkyra said...

tim osman.. =D

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±