Pages

Wednesday, December 1, 2010

menulis di kala hujan..

hari ni hujan weh.. hari hari hujan.. mati aku dalam umah ni.. tatau nk bwatpe.. 24 hours on9? eww mampuih la.. da naek muak aku ngadap lappy.. tade benda lain.. on fesbuk men poker.. pastu kalah nyumpah maki hamun lagi.. walaweyh lagho lagho.. haha!

bila hujan maw stop neh.. aku nak kua lah! -_-" nk men bola, lepak lepak, g pasa malam.. eh aah la tak penah g pasa malam lagi sejak balik.. waaa nak yongtaufu!!! tape hope ahad ni tak hujan.. paw mak beli benda alah tu.. ehe!

huih sejukkkkkk!!!! berwap dah mulut ni.. ahahaha koya duk oversea! Paya Rawa je pn smpai nk berwap mulut tu.. ekekeke~ ckp pasal oversea, teringat lak cousin cousin kt oversea.. member member.. dan dia.. huhu kabare kalian? balik lah rasa sejuk kt Malaysia plak.. bley nek motobot.. banjir dah weii.. ahaha!

entry ni agak merepek kn? macam bukan aku je yg tulis.. ta penah penah aku bwat entry macam ni.. haha simptom simptom sejuk terlebih kot.. huhu!

dah 1 Desimber.. eh cane eja eh? Disember? December? haha lantak lah.. yang penting aku tau dah 01/12/10.. huhu.. hari baru bermula dengan terpaksa telan Cephalexin 500mg dgn ape ntah nama dia lg satu dadah tu.. haih cukup tak suka.. tapi nk sihat punya pasal kn.. telan jugak lah.. sian aku.. moga panjang umur.. aamin!

House + Bones !! currently my new addiction.. hahaha!! bosan punya pasal sampai aku layan cite cite camni.. tapi memang best pn.. diorg cool~ agak agak realiti punya ad ke orang orang macam mereka neh.. bijak syial.. ahaha! *jangan gelak sbb aku tgk cite camni.. sekeh kang!

apa lagi nk cakap eh.. emm... em... haa bongok la Real Madrid kalah dengan Barca.. 0-5 babe 0-5!! bukan sikit tu.. tapi tape lah sbb Barca tu mmg power kot.. yg lagi bongok nye Man Utd.. kalah 0-4 dengan West Ham.. wakakakkakakkaa bodo bodo bodo!!! ahahahaa padan muka mu Duang.. game Madrid Barca tuh, mmg puas hati la tgk.. siap nk gocoh lagi.. haha terbaek lah Sergio Ramos.. Ronaldo lagi gampang p tolak Pep Guardiola.. awat tak kasi jatoh teros? hahaha!

sudah sudah!! aku mahu mandi.. tulis panjang panjang bukan ada orang baca pn.. aku sendiri tak baca.. waahahhaa adios~


4 comments:

Anonymous said...

entry merepek terbaik from u i guess. haha.

reenkyra said...

haha..
bab merepek oke je..

FARHANArazaki said...

boring gila kannn

reenkyra said...

yup3..
tahu tape..
bengong da jd nye..
aahaha

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±