Pages

Thursday, December 9, 2010

tade tajok lah!

semalam ad baca satu artikel.. menarik.. jarang dpt tgk artikel macam ni diaplikasi.. mungkin ada.. mungkin separuh separuh.. kita taleh judge orang kn? bia lah.. sekadar berkongsi artikel tersebut di sini.

and satu quote yang aku cukup suka daripada artikel.. jeng3!! ehe =p

"walaupun kita jauh, tak call, tak jumpa dll, tapi hati tetap berzina…"


ouch!!!
huhu.. agak terasa.. terkena batang hidung lah.. nasib tak patah! hee..
well.. maybe Tuhan nk tunjuk smthng utk aku.. klu dulu ye.. tp skrg macam da bebas daripada benda benda tu... not bad hidup single kn? waha!

hari ni cuaca oke.. cerah.. best klu dpt men bola neh.. huhu suke3! tapi i have to stay at home.. tak suke blk.. uhuk! berehat sepanjang hari..

lutut oh lutut~
kenapa mesti hari yang cerah macam ni kau nk sakit? kenapa? kenapa??????????????

old injuries guys.. redha je lah.. spoil btol.. hadui!! tak dapat men bola.. tak dapat g selection under Besut.. sob3 =(

apa maw buat neh.. Facebook? bosan suda.. Tumblr? tade yg menarik utk di upload.. blog? lagi la tade idea.. hhmm Youtube.. please make my day.. huhu

jom bergelak ketawa jap!! ehe lihat lihat lihat!!



4 comments:

feeza.yusoff said...

quote tu buat aku nak senyum je :)
btw, ko kat umah ke ni weh?

reenkyra said...

aha..
ak siap gelak lg..
terasa kot..
yup3 cuti skrg..
ko x blk?

ChocohoLic said...

yeah, regarding to the article...
hidup single bgus, jauhi Zina..huhu..

reenkyra said...

nikah lagi bgs.. macam akak yg komen kt atas tu..
aha

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±