Pages

Thursday, December 29, 2011

pesanan

okay first time menulis bukan menerusi lappy. nampak sangat jakun kan. Haha. dah brapa banyak typo error ni, asyik tulis padam tulis padam je. jenuh den nak naip banyak banyak. Ya Tuhan sembuhkan lah lappy den. kesian beliau kelip kelip macam lampu raya tu haa. lampu raya okay bukan lampu jalan raya. LOL -,-"

mak told me something early this morning. jadilah manusia yg bersyukur. syukur dengan segala apa yg kita peroleh selama ni. bukan semua orang dapat merasanya. mak tak tahu apa yg kamu buat blakang mak, mak bimbang kamu takutkan mak tapi tak takutkan ALLAH. pandai pandai lah bawa diri, jangan follow sangat member member yg perangai kureng tu. benda yg tak elok jangan dibuat. Kita mati tak tahu bila.

okay mak.
jangan nak hidup style sangat lah kan. kalau takde restu & redha mak bapak tak ke mana jugak kita. muhasabah lah diri sentiasa. be nice to our parents. When we are busy growing up, dont forget they are getting older. Now it is our moment. Berubah sebelum rebah.

1 comments:

Anonymous said...

[p]Ease of UseThe system's visual appearance [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia sale[/url] isn't eye catching; as like, it looks like an amalgam of a Pedi egg and your lady's electric shaver . It will give you deep gentle cleansing and [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic brush[/url] exfoliation daily simply put face looks bright and even and healthy . Also, your moisturizer or anti aging [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia[/url] cream will be more effective as it will be more easily absorbed by the skin . Renting the decorations [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia 2 sale[/url] is preferable over buying them . Such tea sets date back to the Ming Dynasty 1368-1644AD . cause, [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia 2[/url] Younger your body doesn隆炉t have to be exfoliated as frequently.[/p]

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±