Pages

Tuesday, February 16, 2010

Wanita dan Shopping

jasad dan roh pasti terpisah.. Adam dan Hawa pun berpisah.. Wanita dan shopping? payah.. memang payah.. tatau le bila nak dipisahkan.. tak kira 40 ke.. 50 ke.. belas-belasan ke.. semua generasi sama je.. *lelaki pn apa kurangnya* hahaha~ =)













hari ini teman mereka shopping.. penat? lenguh kaki? itu biasa.. normal. ngantok? aaaaaaaa!!! yang ni taleh blah.. ye saya ngantok.. korang tak boring++penat ke..hahahaha mintak maap le anda anda sekalian... saya cuba bejalan sehabis cool okeh... hehe itu je yg mampu...

mula-mula menshoping tudung...
aduh azab dunia... dalam banyak-banyak kedai mereka serbu, 2 helai je pn yg dibeli.. hampeh!
patot la ramai yang cari awek freehair.. senang.. simple.. takyah serabut-serabut nak kena teman beli tudung.. hahahahaha... tapi yang ni azab akhirat le... pandai-pandai la korg tanggung azab dedah aurat.. *maaf andai ada pihak yg terasa... hehe~ =p

next.. megamall. phew~ lega ada aircond.. sejuk.
so.. ada apa di sana sampai mereka sakan shopping? maybelline? enchanteur? L'oreal Paris?
oohh tidak tidak.. naik satu eskelator lagi... tak men la shopin kosmetik-kosmetik minyak wangi ni... natural beauty beb.. waahhaha!!

tet..tet..tet..

haa this is it!
Giamax. Polo. Pierre Cardin.
whoaa apa lagi... serang le.. lepas satu satu kedai dijajak mereka... belinya tidak.. kes3
aku? jeling-jeling je.. tengok tag harga sket.. pergh!! nasib baik bukan bini aku yang shoping... maw nanges aku nti.. gaji rm4 ribu pon belom tentu cukup beb... haih..haih.. mintak-mintak le bini aku jutawan... -_-"

ke Giamax menshopin selipar.. selipar je pun.. aku pakai cap buaya je nek... *erk.. crocs ke? hehe~ yang korang pakai..... fuhh stylo sial...

lagi-lagi?
aku pn da tak ingat apa korg shopin... tapi aku pasti sudah rm1000++ melayang... cayalah awek-awek kaya.. bahgianya idup korang... ^__^

















p/s: aku shopping dunkin' donuts jep.. sob3

5 comments:

Sapphire said...

shopping?
mmmuuuahhh!
haha~ =D

SheY PuLL said...

ko teman awek ko shopin kew? hahah

reenkyra said...

haha..
awek pn tadak bro..
cane nk teman...
ni awek2 org len..
hee~ =D

dancing queen♥ said...

shopping dapat hilangkan stress. serius!

reenkyra said...

yg tlg teman lg tmbah stress..
huhu~

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±