Pages

Thursday, September 30, 2010

novel.. bersambung..

hidup tak selalu indah... siang tak selalu cerah.. kadang-kadang, hujan berpesta tanpa notis nak datang.. habis ranap impian dan harapan nk men bola kat padang... biasalah.. di sebalik tu ada hikmah yang mendatang..kan... kasih sayang kita pun, gaya nya macam tu lah.. kita plan cantik cantik, lawa lawa.. and then.. muncul perancangan lain yang lagi lawa.. lagi cantik daripada kita punya... yang tak pernah kita terfikir pn.. yang dah tertulis, kita redha je la kn.. bukannya cacat cela yang menghalang... bukannya musibah...

kita pn dah ada life masing-masing.. yang baru.. kita hepi, kn? kisah-kisah dulu, kita simpan dalam kotak kenangan... jangan buang tau.. tak boleh beli tu.. tade ganti nya.. nanti da tua, boleh bwat bed time story kat anak-anak, cucu-cucu.. eheh.. =p

apa pn berlaku.. abang tetap sayang ma... segala yang datang daripada abang untuk ma, semuanya ikhlas... kalau ikhlas tu boleh dilukis, dah lama abang lukis bagi kat ma... abang harap, ma jaga diri ma elok-elok.. ingat janji ma pd abang.. yg abang minta hari tu..

selamat terbang ma.. moga segalanya mudah buat ma di sana... insyaALLAH kalau ada jodoh, kita jumpa kt umah ma nanti bila ma da terbang balik sini.. nanti abang bawak mak abah sekali... eheh~ =)



p/s: kalau ada duit tabung lebih, call la abang.. eheh~ =p

1 comments:

Anonymous said...

[p]Ease of UseThe system's visual appearance [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia sale[/url] isn't eye catching; as like, it looks like an amalgam of a Pedi egg and your lady's electric shaver . It will give you deep gentle cleansing and [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic brush[/url] exfoliation daily simply put face looks bright and even and healthy . Also, your moisturizer or anti aging [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia[/url] cream will be more effective as it will be more easily absorbed by the skin . Renting the decorations [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia 2 sale[/url] is preferable over buying them . Such tea sets date back to the Ming Dynasty 1368-1644AD . cause, [url=http://www.clarisonicmiainsales.co.uk]clarisonic mia 2[/url] Younger your body doesn隆炉t have to be exfoliated as frequently.[/p]

Followers

± Kata Menoda Bahasa ±